Oldtimerrit/markt 2018 – Doornspijk

Datum: zaterdag 7 juli 2018
Tijd:
Waar: Veldweg 44 (Locatie Ko-kalf)

De oldtimer trekker en brommerrit wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd door de Oranjevereniging ‘Moed en Vertrouwen’. Het was de afgelopen jaren een groot succes. De Oranjevereniging heeft dit jaar ook een mooie rit uitgestippeld rondom Doornspijk.

Nieuw dit jaar is een oldtimer onderdelen markt. Voor deze markt zijn we nog op zoek naar standhouders. info via: info@oranjeverenigingdoornspijk.nl

Flyer Oldtimermarkt (1) Hiervoor aanmelden kun je op deze link klikken.

Opgave voor deelname aan de rit kan tot uiterlijk zaterdag 30 juni 2018 via de website. Anders is er geen garantie op een
herinnering.

De kosten zijn bij voorinschrijving € 12 per persoon en € 6 voor de bijrijder. Ook kunt u voor aanvang van de rit betalen. De kosten zijn dan echter € 2 per persoon hoger.

Tevens hebben wij de Oldtimer Bromfiets Club Elburg en Omstreken uitgenodigd om aanwezig te zijn op deze dag.

Inschrijven ter plaatse vanaf 09.30 uur
Vertrek ritten ± 11.00 uur
Deelname is voor eigen risico.

Deelname geschied op eigen risico.

Foto impressie 2017

Oldtimerrit Doornspijk

Geef je op voor de oldtimerrit. Klik hieronder op een van de knoppen.
aanmeldentractorenknop aanmeldenbrommersknop

logoeriklandrechthoekig - kopie (4) - kopie