Boerenmarkt 2023

De boerenmarkt mag dit jaar weer doorgaan en zal gehouden worden op dinsdag 1 augustus 2023 van 12:00-20:00 uur.

Voor de standhouders onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden. Voor de kinderen die zich willen aanmelden voor de kleedjesmarkt onderaan deze pagina kun je je aanmelden.

Jaarlijks hebben we rond de 100 kramen door Doornspijk heen. Dat maakt de boerenmarkt bijzonder. We proberen ook zoveel mogelijk verschillende kraamhouders te hebben waardoor het aanbod niet allemaal hetzelfde is.
Ook hebben we sinds een paar jaar een kleedjesmarkt op de markt erbij zodat de kinderen ook op de markt kunnen deelnemen.

2020/2021 Helaas hebben we toen geen boerenmarkt mogen houden i.v.m. Corona

2019

De 38ste editie van de boerenmarkt in Doornspijk op dinsdag 6 augustus prima verlopen. Mede dankzij het prachtige weer. Wij kijken met een voldaan gevoel terug op deze mooie dag. Het was in de middag erg druk op de markt, het parkeerweiland stond overvol met auto’s en fietsen. Veel toeristen wisten het Veluwse dorpje te vinden. De kleedjesmarkt die gehouden werd bij het monument, was super groot dit jaar. De kinderen waren dolenthousiast en er werden goede zaken gedaan. Er waren diverse oude ambachten te zien, er werden twentse kniepertjes gebakken ook de stoelenmatter was er en heemkundige vereniging Nuwenspete liet zien hoe er vroeger gewassen werd. Na afloop vermaakte Duo Remix het publiek bij Dorpshuis de Deel. De opbrengst van de melkbus uit het parkeerweiland bestemd voor de Voedselbank Elburg Oldebroek, zal op een later moment bekend worden gemaakt. Een grote teleurstelling op deze dag was dat er 4 elektrische fietsen gesloten zijn vanaf de kerkdijk en vanaf de parkeerplaats bij de hervormde kerk, de politie is hiervan op de hoogte gebracht en stel een onderzoek in

 

.

 

Foto’s van de boerenmarkt:

Boerenmarkt Doornspijk 2019

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

01 aug 2023

Tijd

12:00 - 20:00