Koningsdag

Koningsdag 2024:

Hieronder treft u het programma aan.

ZATERDAG 27 APRIL KONINGSDAG
9.00 uur Aubade bij de Ds. Baxschool aan de Wolter Vinckeweg.

9.30 uur Optocht door het dorp onder begeleiding van de Chr. Muziekvereniging ’Juliana’.
Route optocht ochtend Wolter Vinckeweg – Zuiderzeestraatweg West – Oude Hogeweg – Kerkdijk – Hoeckelsweg- Mantelsweg – Lageweg – Wolter Vinckeweg

10.30 – 12.00 uur
Kleedjesmarkt op de parkeerplaats achter de Hervormde kerk. Verder zullen er ook springkussens op de parkeerplaats zijn.
Je kunt je opgeven voor de kleedjesmarkt via het formulier op onze website.

12.30 uur – 13.30 uur Fietstocht Er is weer een prachtige route uitgezet.
Starten is mogelijk van 12.30 uur – 13.30 uur bij de kraam van de Oranjevereniging op de parkeerplaats achter de Hervormde kerk.
Deelname is voor leden gratis. Niet leden betalen € 2,- p.p. Gezinskaart € 5,00

Let op:
Als u nu lid wordt van de Oranjevereniging is deelname dus gratis en kunt u tevens gratis deelnemen aan onze overige activiteiten!


19.00 uur Allegorische optocht Opstellen vanaf 18.00 uur op aanwijzingen van het bestuur. Optocht voor fietsen, skelters, handkarren, kleine en grote wagens en oldtimers (tractoren en auto’s) m.m.v. Chr. Muziekvereniging ‘Juliana’

Deelname geschied op eigen risico.
1. Fietsen/skelters/jeugd
2. Kleine wagens (2 wielen)
3. Grote wagens (4 of meer wielen)
4. Oldtimers (twee categorieën, tractoren en overige)

Opgeven via het formulier op de website: www.oranjeverenigingdoornspijk.nl
Aanmelden kan tot 25 april 23.59 uur, daarna is deelname niet meer mogelijk!!

Bij deze treft u het reglement aan Reglement Koningsdag optocht We werken dit jaar met nummers voor de categorieën 2,3, en oldtimer auto’s. Heeft u zich niet aangemeld dan is er geen deelname. Er zal ook een reglement opgesteld worden. Dit allemaal i.v.m. de veiligheid. De grote wagens die zullen dit jaar op een andere plek opgesteld staan die staan op de Veldweg opgesteld en die komen dus niet voor de Deel langs dit i.v.m. de veiligheid en de bochten.

Route optocht avond Mantelsweg-Veldweg – Dokter Bruinsweg – Beekenkampweg – KerkdijkZuiderzeestraatweg West – Nieuweweg – Lageweg – Mantelsweg.

De muziek en de kinderen gaan vanaf de Zuiderzeestraatweg de Wolter Vinckerweg in en sluiten dan via de Verlengde Kerkweg weer aan.

Dit betreft de allegorische optocht (’s avonds).

U kunt zich niet meer aanmelden voor de Allegorische optocht. Deelnemers ontvangen vrijdag 26-04-2024 bevestiging met deelname.

 

 

 

 

Het evenement is afgelopen.

Datum

27 apr 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag