Oldtimerrit 2022 – Doornspijk

Datum: In 2021 gaat de oldtimerrit niet door vanwege het coronavirus. Hopelijk in 2022 wel.
Tijd:
Waar: Oude Molenweg 1, Doornspijk Loonbedrijf Van Norel

De oldtimer trekker en brommerrit gaat dit jaar niet door. Hopelijk volgend jaar in 2022 weer.

De afgelopen jaren is de rit succesvol verlopen. Ook dit jaar is er weer een mooie rit uitgestippeld rondom Doornspijk. De start is op een nieuwe locatie, Loonbedrijf Van Norel, Oude Molenweg 1, 8085 SW Doornspijk. ‘s Morgens is er koffie/frisdrank of soep te verkrijgen, bij de tussenstop wordt voor koffie /frisdrank en een broodje gezorgd en als afsluiting kunt u op het terrein een hapje en drankje nuttigen. .

Trekkers:

De kosten zijn bij voorinschrijving € 12,00 p.p. en € 6,00 voor de bijrijder. De betaling kunt u doen op rekening nummer NL46RABO0314712623 van  Oranjevereniging “Moed en Vertrouwen” onder vermelding van oldtimerrit. U ontvangt dan op het terrein 5 consumptiebonnen.

Bij aanvang van de trekkerrit betalen, kan ook. De kosten zijn dan echter € 2,00 per persoon hoger.

Brommers:

Dit jaar is de mooie afwisselende rit van ongeveer 90 km voor oldtimer bromfietsen geheel bewegwijzerd. De kosten hiervan zijn € 5,00 p.p. U ontvangt dan op het terrein 2 consumptiebonnen.

Dit jaar zal er wederom een jury aanwezig zijn voor de mooiste tractor  of  bromfiets

De winnaar wordt extra in het zonnetje gezet!

Opgave kan uiterlijk tot zaterdag 27 juni  via:

Of telefonisch na 18.00 uur 06-48849508

• Opgave gewenst, anders is er geen garantie op een presentje ter herinnering aan deze dag.

NIEUWE LOCATIE: Loonbedrijf Van Norel, Oude Molenweg 1, 8085 SW Doornspijk

Let op: U wordt vanaf 09.30 uur verwacht en rond 11.00 uur willen wij graag vertrekken.

Tractoren met dubbel lucht zijn niet toegestaan!!

Deelname geschied op eigen risico.

Foto impressie 2018

Oldtimerrit Doornspijk 2018

Geef je op voor de oldtimerrit. Klik hieronder op een van de knoppen.
aanmeldentractorenknop aanmeldenbrommersknop

logoeriklandrechthoekig - kopie (4) - kopie